Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ötleteket szeretnék kérni,...

Ötleteket szeretnék kérni, milyen ételeket főzzek?

Figyelt kérdés

Kezdő háziasszony vagyok, próbálom előre tervezi, hogy milyen ételeket készítsek, de időnként gondban vagyok.

Tudnátok tippeket adni, hogy pl.a jövő héten miket főzzek?

Köszi előre is!

2009. jún. 18. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Leirom neked mi volt nállunk az utólsó pár napban:paradicsomos káposzta leves-hurka,kolbász,zöldbab leves-pulykanyak pörkölt tésztával,húsleves-rakott kel,bográcsos babgulyás-zserbó,tökleves-petrezselymes krumpli fasírtal,meggyleves-csirkepörkölt galuskával,ponokerli leves-amerikai palacsinta még írhatnám de ez egy hétre való menü.
2009. jún. 18. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én innen szoktam meríteni rengeteg recept van,és bővül folyamatosan

2009. jún. 18. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
rizseshús, tojásos nokedli, sült tészta (édes vagy sós), paprikás krumpli, rakott zöldség...ez mind egyszerű
2009. jún. 18. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ha egyszerű ételekre gondolsz, akkor: bolognai makaróni, vagy sajtos tészta, túrós tészta

pörkölt és ezek változatai: tarhonyával, tésztával, rizses hús, tarhonyás hús.

a chilis bab is nagyon egyszerű

főzelékek---szintén nagyon egyszerűek, ha tudsz rántást csinálni

krumplileves, zöldbableves, borsóleves

csirkemellből akármi, csíkokra vágva akármilyen szósszal, és tetszőleges körettel : tészta, rizs, sültkrumpli

sajnos flancosabb kajákat én sem tudok, de nem is igénylem

remélem, tudtam segíteni :)

2009. jún. 18. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos ötleteket!:-)
2009. jún. 18. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
zöldbab vagy tökfőzelék sült virslivel,tojásos nokedli,pörkölt,krumplis tészta,mákos tészta,sült husi sült vagy párolt zöldséggel,gombapörkölt.
2009. jún. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!