Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc, viszonlag...

Mi a kedvenc, viszonlag gyorsan elkeszitheto eteletek? Szeretnek ma vmi olyat fozni, amit meg sosem probaltam es elkene par otlet!

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
krumplipaprikás nokedlival, kolbásszal... mmmm :)
2009. jún. 17. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajtos, pirospaprkás hús


Bármilyen hús (karaj, comb, csirkemell, pulykamell, tarja) jó hozzá. Felszeleteled, kiveregeted, sózod, borsozod, lisztbe forgatod majd kevés olajon megsütöd mindkét oldalát. Jénait kivajazol, és a szeleteket szépen egymás mellé leteszed, megszórod bőven reszelt sajttal őket, pirospaprikát hintesz a tetejére, majd főzöl 1 tyúkhúsleves kockából és kb.3 dl vízből levest és aláöntöd, majd mehet is a sütőbe. Addig kell sütni, amíg a sajt szépen szét nem folyik rajta és megpuhul a husi. Sült krumplival szoktam tálalni mert a hús alatt lesz egy kis szaft (a sajt meg a leves sűrűre összefő) és lehet tunkolni bele a krumplit.

Ma is ez lesz a vacsi.

2009. jún. 17. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez jött be: A csirkemellet felszeleteled,befüszerezed,lisztbe,majd tojásba,végül reszelt sajtba beleforgatod,kivajazott jénaiba teszed. Vajon kis lisztet megfuttatsz,majd tejszinnel felöntöd,ezt is füszerezed,és ráöntöd a húsra. Fólia alatt sütöd,mikor majdnem kész,leveszed,hogy megpiruljon a teteje. Rizzsel tálalod,de krumplipürével,vagy sült krumplival is jó.

A másik: Szintén felszeleteled a csirkemellet,befüszerezed izlés szerint,és vajon hirtelen kisütöd,majd jénaiba teszed. Erre szeletelt konzervbarackot teszel. A megmaradt vajon lisztet megfuttatod,felöntöd a barack levével,tejfölt és reszelt sajtot adsz még hozzá,és ráöntöd a husira. Szintén fólia alatt sütöd,csak a végén veszed le.

Na még egy! =)

Hagymát megdinszteled,hozzáadod a felcsikozott csirkemellet,gombát,és savanyú ubit. Füszerezed izlés szerint,mikor jó a husi is,felöntöd tejföllel,adsz hozzá ketchupot is,de nem kell sok. Összerottyantod,és kész!

2009. jún. 17. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!