Mit egyek Nagypénteken?
Milyen ételeket ajánlotok?
(húsmentes)
Poén kérdés volt. Term. tudom, hogy "tilos" a hús, és a felnőttek háromszor étkezhetnek, ebből egyszer jóllakásig, az egyházi szabályok szerint.
Apám, 73 éves, olyan "modern hívő". Tegnap eljöt, és közölte, hogy nagypéntek lévén nem eszik húst, de vinne egy kis tepertős zsírt, zsíroskenyérnek..DD)
a tepertős zsíros kenyér sem rossssssz :D
Ő már rutinos volt ezek szerint :)
Békés Húsvétot!
OFF
Húsvét alkalmából köszönöm mindenkinek, aki lepontozott. Azt hiszem tényleg itt az ideje itthagyni egy ilyen helyet, ahol egy teljesen szubjektív válaszért képes valaki lepontozni. Aki megtette szégyellje magát, aki nem azoknak további jó fórumozást kívánok. Én már nem látom tovább értelmét. Befejeztem.
Ne add fel!!!! Valóban sokszor vérig sértenek bennünket, de szabad velük törődni.
A 80 %-os "úrihölgynek" vagy "úriembernek" ez a passzója...de sajnos vannak még egy páran.csupa finomlelkű emberek...:(.ha az vagy , akire gondolok, számomra mindig hasznos volt a válaszod,mindenkinek segítőkészen, legjobb tudásod szerint válaszoltál.
Szegényebb lenne az oldal hasznos válaszaid nélkül.
Nekem ez a véleményem, és nyugodtan le lehet pontozni, akinek más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!