Mit egyek majd a központi írásbelim előtt?
Reggel tízkor lesz, és gyakorlatilag az egész életem ettől a dolgozattól függ.:DDD
Azt tudom, hogy energiaitalt nem szabad előtte inni, mert akkor 20 percig lehet hogy felpörögsz, de aztán leblokkol az agyad. Nem is baj, mert rosszul vagyok attól a cukrosvíztől.:D
Szóval milyen tápanyagban dús reggelit kéne fogyasztanom? Kávét ihatok? zabpehely jöhet, mézzel? Vagy jobban járnék egy kis teljes kiőrlésű kenyérrel?:D köszike
Egyél B-vitaminban gazdag ételeket addig is, karbantartja az idegsejtjeidet és segít tanuláskor a jobb teljesítményben. Gugli a barátod. :)
Amúgy az a lényeg, hogy a reggelid laktató legyen, hogy ne éhezz meg, kávé helyett pedig inkább ajánlanám az étcsokit, zöldteát. Valamint az előtte lévő napokon igyál mindig sok vizet, ez is sokat segít a teljesítőképességeden.
És valóban vigyél magaddal vizet, szőlőcukrot, esetleg csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!