Mi a neve ennek az ételnek?
Figyelt kérdés
Gombóc tésztáját kikell nyújtani.Késsel elkell vagdosni nagyobb darabokban és forró olajban kikell sütni.2012. ápr. 4. 12:53
14/22 anonim válasza:
Az én mamám flutának hivta. Fluta :)
15/22 A kérdező kommentje:
Az utolsótól kérdezem.Az a neve,hogy krumplis pogácsa?
2012. ápr. 4. 14:45
16/22 A kérdező kommentje:
Imént a 9-től kérdeztem!Azis lehet több neve is lehet,de azért köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 4. 14:48
17/22 anonim válasza:
a pacsniba sem kell élesztő, kockákra vágva, amikor sül a krumplitól felpuffad és kis párnácska formája lesz.
18/22 anonim válasza:
Én szoktam bele ütni 1 tojást is, és ettől kezdve, ha akarom:
- kinyújtva, feldarabolva, zsírban (olajban) sütve = krumplis lángos
- vagy núdli formára darabolva = mákos, prézlis núdli
- apró gombócokat gyúrva két tenyér között, zöldséges,rántott leves-alapba belefőzve = gölödin leves
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ez a recept egyértelműen a nudli! Mi pirított grízbe forgatjuk, megcukrozzuk, és lekvárral fogyasztjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!