Vanílias pudingal keszult krémet, nem ismeritek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 13:13
1/3 anonim 



válasza:





melyikre gondolsz? van többféle is
2/3 A kérdező kommentje:
a legegyszerubbre, puding tej cukor es es vaj
2012. márc. 30. 13:27
3/3 anonim 



válasza:





amit én ismerek, az egy tepsi sütibe való.
7 deci tejben megfőzök 2 zacskó vaniliás pudingot.
teljesen kihűtöm. egy rámát 25 deka porcukorral habosra keverek, beleteszek még 2 vaniliás cukrot is és a kihűlt
pudinggal géppel összekeverem.
ezt szoktam pl a fordított almás tetejére is tenni, de bármilyen süti tetején stabilan megáll, be lehet vonni csokimázzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!