Isler sütés, segítség!?
15L vagyok, és életem első islerjét szeretném szombaton megsütni. Anyukámék nem lesznek itthon, ezért nem akarok tőlük segítséget kérni (meglepi lesz:). Segítenétek? pl. ki kell sütőpapírozni a tepsit? az mindegy, hogy milyen formával szaggatom ki? kell a tésztát (diós tészta) összeállítás után hűtőbe tenni? A csokimázba tetejét bele kell mártogatni? kb. hány fokon, milyen típusú sö
ütéssel, és mennyi ideig kell sütni? köszönöm előre is:)
A tésztát 3 mm-esre nyújtsd ki kb!
Igen, kell sütőpapír alá, de kivajazhatod-lisztezheted a tepsit, úgy is jó! CSak halvány rózsaszínesre süsd, ne túl nagy hőfokon. Én egyet ki szoktam venni és megnézem, ha az alja már halványsárga, veszem is ki!
A forma mindegy, én szoktam köröket és szíveket is. Két-két egyformát lekvárral összeragasztok és olvasztott csokiba mártom a tetejét! A csokit gőz fölött olvasztom fel és egy kis olajat kell tenni hozzá. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!