A marha melyik részéből lehet a legfinomabb marhapörköltet csinálni?
Figyelt kérdés
A párom imádja a marhát,már csináltam neki hagymás marhacsíkokat,nagyon ízlett neki,de a marhapöri a kedvence.2009. jún. 15. 13:45
2/11 anonim válasza:
Szia!
Többektől hallottam, hogy a lászárra esküsznek.
Üdv!
3/11 anonim válasza:
No még egyszer!
Szia!
Többektől hallottam, hogy a lábszárra esküsznek.
Üdv!
5/11 anonim válasza:
Szintén lábszárból készítem. Isteni finom, no és jóféle vörösbor sem árt bele :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :D
2009. jún. 15. 15:58
8/11 anonim válasza:
A szakácsok szerint is lábszárból kell csinálni.
Ha szeretitek a marhát,csinálhatsz hagymásrostélyost.Én szoktam úgy is,hogy felsál szeleteket hagymás zsíron megpárolok,kevsé vizzel felöntve,teszek bele borsot,gyömbért,szerecsendiót,ha már majdnem puha mustárt,egy pici cukrot és átforralom.Ha zsírájára sült,megszórom egy kevés liszttel,átforgatom,felöntöm tejföllel,hogy mártása legyen.Spagettivel vagy pennével finom.
9/11 anonim válasza:
Azt hiszem egyértelmű a fenti "szavazás" de ha kell még egy megerősítés, akkor:
Lábszár
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a receptet,biztos ki fogom próbálni! :)
2009. jún. 15. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!