Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A muffinba inkább olajat...

A muffinba inkább olajat tesztek, mint margarint?

Figyelt kérdés
Egyszer csináltam margarinnal, és túl morzsolódós lett. De nem tudom, attól volt-e, mert alapvetően a recept is rendhagyó volt. :)

2012. márc. 27. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én vajat teszek bele. Margarint nem használok.

Olyan recepttel még nem találkoztam, amibe olaj kellett volna.

2012. márc. 27. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Én olajjal készítem.


Itt egy recept : [link]

2012. márc. 27. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
én is csakis olajjal készítem. omlós, laza, semmi baj az olajjal.
2012. márc. 27. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Margarint soha nem használok. A muffinba olaj+tej, vagy vaj+tej vagy - ha ünnepi készül- mascarpone :D! Azzal a legfinomabb, hihetetlenül könnyű lesz. (De az ára miatt szigorúan csak ünnepi alkalmakra készül!)
2012. márc. 27. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig margarinnal csinálom. Nekem így jobban ízlik. De mint tudjuk, ízlések és pofonok...
2012. márc. 27. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm! mascarponéval nagyon érdekes lehet, kipróbálom ;)
2012. márc. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!