Csülköt is főzhetek, húsvétra a sonka helyett?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 16:29
1/8 anonim válasza:
persze, hogy főzhetsz az amúgy is a sonka része:)
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy főzhetsz! Mi is szoktunk, és sokan mások is.
3/8 anonim válasza:
Sőt, akármi mást is főzhetsz :)
Én tisztelem a hagyományokat, de sosem értettem, hogy miért KELL húsvétkor sonka, miért KELL karácsonykor halászlé? Az év többi részében a legtöbb háztartásban nagyon ritkán van, de olyankor KELL, ahogyan bejgli is, stb... lehet azt bármikor főzni, amikor gusztusunk van rá, és lehet ünnepekkor is mást enni, mint a megszokottak, ettől még nem leszünk sem szentségtörők, ettől még tisztelhetjük a hagyományokat. Persze semmi bajom a húsvéti sonkával, én nagyon szeretem, de volt már párszor, hogy húsvét tájékán semmi gusztusom nem volt sonkához, máskor viszont lett volna, de hát akkor nem lehet, mert azt majd húsvétkor...
4/8 anonim válasza:
Persze, én is azt főzök mindig, mert jobban szeretjük, mint a sonkát, a benne főtt tojás ugyanolyan finom sonkaízű lesz.
5/8 anonim válasza:
én is csülköt főzök, nyugi, isteni lesz :)
6/8 anonim válasza:
Mi is csülköt főzünk, mert szaftos, finom.A legtöbb sonka - főleg a házi - olyan lesz, mint a fűrészpor. A csülköt puhára főzöm, és kihúzom a csontját. Majd egy kerek üvegtálba formázom, és hagyom kihülni. Kiboritva olyan, mint egy labda. Lehet szeletelni is szépen. Főtt tojással, frissen reszelt tormával esszük meleg házi kenyérrel.
7/8 anonim válasza:
Olyan szépen leírtad, hogy csurran is a nyálam. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!