Milyen tészta való ezekhez a formákhoz?
Figyelt kérdés
A Lidlben vettem húsvéti nyuszi formát,amiből egy rendes ülő nyuszi formájú sütit lehet sütni. A forma szétkapcsozható. Tojásmentes tésztát csináltam,mert a kisfiam tojásallergiás,de az a tészta kifolyt belőle, az alján,még mielőtt a sütőbe tettem volna. Ismeri vki ezt a formát, sikerült vele sütni, vagy csak átverés az egész, és mindenféle tészta kifolyik belőle?2012. márc. 25. 23:07
1/19 anonim válasza:
Nem ismerem a formát, de ezek szerint nincs alja? Esetleg megpróbálhatod mondjuk pitetésztával, az egyébként is "gyurma" állagú.
2/19 anonim válasza:
pite, darálós, mézeskalács, pogácsa....minden kemény tészta
3/19 A kérdező kommentje:
a töltete fél liter,amit ki kell tölteni, 15cm magas a nyuszi, olyan hosszú is, s elég vastag is, kb 10cm, nem tudom mennyire sülne meg a közepe. Valami folyós tészta kell,mert a linzer és hasonló gyúrható tésztákat nem lehet beleönteni, belenyomkodni.
2012. márc. 25. 23:47
4/19 anonim válasza:
kíváncsivá tettél, lehet még ilyet kapni? nem tudsz képet felrakni?
5/19 A kérdező kommentje:
telefonról vagyok most, azzal nem tudok linkelni:( de írd be a böngészőbe hogy húsvéti sütőforma, és a képek között megtalálod. Van bárány alakú is. Az aldiban is mostanság akciós, az ő honlapjukon is megtalálod.
2012. márc. 26. 00:35
6/19 anonim válasza:
Én linzertésztát nyomkodok bele,és mindig sikerül.
7/19 A kérdező kommentje:
és mekkora adagot készítesz? Hány deka lisztből? Meddig sütöd? Hogy tudod belenyomkodni rendesen? Meg is eszitek wagy csak dísz?
2012. márc. 26. 09:32
9/19 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés lesz, de... állítva rakod a sütőbe? Ahogy itt a képen is van? Vagy esetleg a lapos felével lefelé? Mert ha a nyuszi domború felét rakod lefelé, akkor nem tudom elképzelni, hogy kifolyik belőle a tészta...
10/19 anonim válasza:
nem találtam meg a lidlbe, pedig ma voltam, de láttam hasonlót az aldiban és a bakonál is, meg kell mondjam, vannak kétségeim a formákat illetően, szerintem ezt a gyártó sem gondolhatta komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!