Ha kenyér (szerű) tésztát szeretnék sütni, mindenképpen kell bele valami felfújó anyag?
Figyelt kérdés
Élesztő, sütőpor, szódabikarbóna stb. Ezek nélkül kemény lesz a tészta? Ha sok zsiradékot rakok bele, akkor is? Melyik a legkevésbé egészségtelen? (Valami olyan tésztát szeretnék sütni, amibe a lehető legkevesebb alapanyag kell.)2012. márc. 24. 10:15
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen kell fújóanyag. Hogy mit teszel bele, az a te döntésed. Én a szódabikarbónát sem ajánlom, mert nagyon érezni az ízét. Ha meg annyit raksz, hogy ne érződjön, akkor olyan kemény lesz a tészta, hogy beletörik a fogad. Szóval sütőpor vagy élesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!