A férjetek mennyire van otthon a konyhában, mennyire tud főzni?
Teljesen otthon vagyok a konyhában. Ha főznöm kell, átgondolom a fázisokat, egyszerre csinálok több mindent, és egyszerre fejezem be. Ha együtt főzünk a feleségem a konyhalány, én a séf. :) Nem vagyok szakács, de mivel szeretek főzni, már túljutottam a recepteken, ízekben, összhangban gondolkozom. Leveseket és a reformkajákat lepasszolom.
34F
Nagyon otthon van főzés terén, mert szakács. A sógorom is az, elég nívós helyen.
Szóval..jól elvagyunk látva főleg ünnepek terén, mert leveszik a nők válláról a főzés részét, nekünk csak a sütemények maradnak.
Az én párom is bármit elkészít itthon. Persze jobban szeret itthon a főzéssel nem foglalkozni de ha megkérem akkor szó nélkül megcsinálja ( nem is akárhogy!), míg én pl. takarítok sb.
Viszont: a konyha utána úgy néz ki mintja bombát robbantottak volna, mert mosogatás az nála ki van zárva... Ugye szokás hatalma, a munkahelyén is hozzá van szokva hogy neki csak főznie kell, tányérra szépen diszítenis stb. de utána minden koszos edény a konyhalány előtt landol...
Mindegy ez legyen a legkisebb gondom. De egyik nap is annyira rákívántam a hortobágyi húsospalacsintára, megemlítettem neki és már kezdett is hozzá. :-)
Viszont az tény hogy a férfiak többsége nagyon finoman főz, és nem a semmiért a legelismertebb szakácsok, séfek is mind férfiak.
Én női szakácsot nem is ismerek, max. iskolai étkezdéset.
Férjem nem tud főzni...egyszer próbált tojásrántottát csinálni..hát én inkább kidobtam a serpenyőt!!:-))
Abszolut nem tud de krumplit pucol ha megkérem vagy ilyesmi segit ha kérem de inkább nem vonom bele tudom hogy nincs érzéke hozzá nem is szereti csinálni a konyha az én asztalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!