Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csinálnátok házi...

Hogyan csinálnátok házi krémesből tortát?

Figyelt kérdés

A szüleimnek lesz a születésnapja, és nagyon szeretik a házi krémesemet. Gondoltam, valahogy megpróbálom összehozni, hogy torta formájú legyen, de nem tudom, kibírná-e, ha pl. marcipánnal borítanám. Vagy csokival vonjam be? (Az a gyanúm, hogy az le is olvadna)

Ti hogy csinálnátok? Előre is köszönöm a segítséget! :)

2012. márc. 22. 05:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én írtam a töblaposat.Tőlünk nem messze van egy cukrászda ahol csak krémes félék vannak, ott házi krémes néven fut a töblapos krémes.

A két lap között krém és rajta porcukor az sima krémes

A lap-krém-hab-lap-karamell francia krémes

És mily meglepő van piskóta krémes is ami piskóta-krém-baracklekvár és piskóta, porcukorral szórva.

Innentől kezdve ha házi krémes akkor az több lapos. :)

2012. márc. 22. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nem tűnik szétázottnak a köztes lap.

2012. márc. 22. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó. Nekem az nem tetszett hogy leszólja más tanácsát miközben ő a tudatlan. Én is ismerem ezt a krémest :)
2012. márc. 22. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Most aztán annyi ötlet van a fejemben, hogy azt sem tudom, melyiket csináljam. :)
2012. márc. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!