Megkeményedett házi lekvárból mit tudnék készíteni? (Kidobni sajnálnám, jók még, csak kiszáradtak, megkeményedtek)
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 21:44
1/7 anonim válasza:
Felkockázod, és belerakod derelyébe, vagy gombócba, vagy buktába...
Szóval miből kiszokott folyni a lekvár... Ez nem fog olyan könnyen, viszont megpuhul!!!
Isteni!!!
2/7 anonim válasza:
Emlékszem, hogy az ilyen lekvárt a nagyanyám valahogy "újrafőzte", nyilván valamilyen felmelegítésről volt szó, de sajnos nem emlékszem, hogyan, mert több mint 20 éve volt, de talán utána lehetne nézni valahol.
3/7 anonim válasza:
Vedd le a tetejét és tedd be a mikróba, hátha megpuhul. Ha nem, akkor főzd újra egy kis vízzel
4/7 anonim válasza:
Fánkba tedd bele Vagy GumiSütibe tedd bele! nagyon FINCSIKE!!!!
5/7 anonim válasza:
muffin közepébe beletenni, úgy, hogy egy kanál tészta, rá egy darab, vagy több darabka lekvár, tésztával betakarni. vagy apróra vágva a kakaós lepény tetejére szórni szórni, nagyon finom. a hőtől kellően megolvadnak és jól megférnek a tésztákkal:)
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Tényleg fel lehet őket főzni. Attól keményednek meg, hogy a bennük lévő cukor visszakristályosodik. Kevés vízzel kezd el főzni ( tényleg nagyon kevéssel), csak annyi kell, hogy ne égjen le. Amikor a cukor újra felolvad, akkor már ugyanolyan lesz az állaga, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!