Galamb levest szeretnék főzni. Hol tudnék galambot venni, és mennyibe kerül? Budapesti vagyok.
Pedig a galamb egy tradicionális magyar étel volt anno. A fürj még kisebb és sokan azt is szeretik.
Szerintem érdeklődj szakácsoknál, vagy nagyobb piacokon (Lehel) ott lehet hogy tudnak hozni neked.
Olyan piacon nézz szét, ahol élő-állat kereskedés van, a szárnyasok között. Lehet, hogy a galambot nem vitték ki, de az árusoktól esetleg tudsz érdeklődni, hogy tudnak-e valahol eladót, vagy olyan személyt (galambászt), akinek sok galambja van.
Az biztos, hogy sok időbe telik a felpucolásuk, én valamikor szinte hetente pucoltam. 5-6 db = kb. ugyanannyi órába telt. Ezért, ha találsz eladót, és még azt is felvállalják, hogy felpucolják, akkor az még jobb, nem neked kell bajlódni vele!
Egyébként nagyon finom, akár levesnek, akár pörköltnek, vagy sütve, töltve!!
Van telefonszám alul, kérdezd meg, hogy kis mennyiséget is kiszolgálnak-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!