Mikor van az áfonyának szezonja a budapesti piacokon?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, mikor megy az ára a minimálisra? Mennyibe szokott ilyenkor kerülni? Lehet fagyasztani az áfonyát?2012. febr. 26. 14:49
1/4 anonim válasza:
Júliustól szeptemberig érik.
1500-2300 ft kilója a piacon
Augusztusban a legolcsóbb
És lehet fagyasztani
2/4 anonim válasza:
Én már láttam a zöldségesnél gyanítom külföldi.
Én megőrülök az áfonyáért de sose tudok venni, aranyárban van.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, most is van tesco meg mindenféle áruházban, de nyáron szokott egy rövid ideig (max egy hónap) lenni a piacokon, amikor egy 1-2 hetes időszakban eléri a legalacsonyabb árat, és ezt próbáltam kideriteni :) Köszi a választ, akkor augusztusban érdemes megvenni nagy adagban. Tavaly vettem párszor, de nem figyeltem meg mikor volt a legolcsóbb, csak tudom hogy 1500-1900körül volt egy kis ideig, utána meg 3000ért...
2012. febr. 26. 19:32
4/4 bartus laci válasza:
Sziasztok nallam lehet rendelni afonyat, akar ha sokat rendeltek piaci ar alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!