Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon hizlal a rántottcsirke...

Nagyon hizlal a rántottcsirke rizzsel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem nagyon, de ha rendszeresen azt eszed akkor igen. Meg nem is egészséges. Esetleg próbáld meg kihagyni a liszt régeteget és teflonban sütni olivaolajon.

Rizsből barna rizst használj.

2009. jún. 12. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát... A rizs mindenképpen mert sok benne a szén-hidrát, a csirke önmagában nem hizlal, hanem azon a liszt és a zsemlemorzsa a hunyó. Meg persze az olaj, amiben sült sem mondható diétásnak... Sajna. Ezeket én is nagyon szeretem.
2009. jún. 12. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:
:Sviszont ha most megeszek egyet,elhízni gondolom nem fogok tőle. majd türtőztetem magam :] ennyi elég is mára :D
2009. jún. 12. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nenene:D ne így gondold h ennyi elég mára :D egyél simán főtt csirkecombot,valami öntettel,és barnarizs.. ebből (acsirkecomból)többet is ehetsz:D hisz 100grammba van 120kcal:D deha most rántottcsirkét eszel sem fogsz elhízni :D arra figyelj,hogy amit beviszel kajamennyisége(ch,kcal)kisebb legyen mint amennyit elhasználsz(kevesebb) vagy pont ugyanannyi.így nemhízol :Dsziaaaa
2009. jún. 12. 14:19
 5/11 A kérdező kommentje:

:] megyek tornázni kicsit :P

köszönöm :]

2009. jún. 12. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha időnként eszed,nem fogsz elhízni tőle.De ha diétázol,vagy fogyni akarsz,halgass ez előttem szólókra.

A rántott csirke rendesen panírozva,olajban kisütve az " igazi" és a rizs is jó köret hozzá,de nálunk senki nem kövér és nem is kell fogyóznia.

2009. jún. 12. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
IGEN! Elfogsz hízni ( vagy már el is vagy xD)
2009. jún. 12. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
nem a kaja hízlal hanem a mennyiség! (Mellesleg a panírban liszt van, és célszerű diétában -meg amúgy is!- kerülni az iylen feldolgozott élelmiszereket, mert a feldolgozás során nagyon sokat romlik az alapanyagok minősége! Tehát cukor, liszt alapvetően kerülendő)
2009. jún. 12. 16:32
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm nem vagyok elhízva -.-

jó az alakom,épp ezért féltem

2009. jún. 12. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha hetente egynél többször nem eszel akkor az ég világon semmi bajod nem lesz tőle. Nem is kell félve enned, nyugodtan egyél, amennyi jól esik, néha szükség van nagyobb mennyiségű gabonára, szénhidrátra. Az agyad a szénhidrátból táplálkozik.
2009. jún. 13. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!