A gyógyszertárban kapható szódabikarbóna ugyanaz mint a boltban kapható? Tehát mindkettő használható sütés-főzéshez?
Az egyik webáruház ezt írja az ismertetőben:
"Fontos! Az általunk árult szódabikarbóna nem étkezési szódabikarbóna. Emberi fogyasztásra, pl. emésztési zavarok enyhítésére nem ajánlott."
Ezért ajánlott megkérdezni a patikust.
A gyógyszertári tisztább, 100%-os.
A bolti 99%-os, legalábbis az a márka, amit én vettem.
Amit sok helyen a neten hirdetnek takarításra, az még "koszosabb", de ezt mindig hozzá is írják, hogy mire való.
Tehát étkezésre a patikás és a közérti használható, + a neten ha ezt írják hozzá.
Patikushoz én már az életben nem fordulok ezért, három gyógyszertárban három féle képpen álltak a dologhoz és kettőben hülyeségeket beszéltek...(Az elsőben azt mondták hogy csak receptre adják, a másodikban azt, hogy ki sem adható(meg hogy káros), a harmadikban szó nélkül adtak 2x200g-ot és még kedvezményt is kaptam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!