Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fondán és a cukormáz ugyanaz?

A fondán és a cukormáz ugyanaz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 17:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Csak mert azt olvastam h a fondán folyékony hasonlít a cukormázhoz,a fondant pedig nyújtható mint a marcipán
2012. febr. 11. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz. Cukormázat egy tortára készítesz egyszerre(pl 2 tojásfehérje 15 deka porcukorral gőz fölött felverve)de a fondant hónapokig is eláll. (1kg kockacukor, 6 dl víz, 8 dkg krumplicukor)
2012. febr. 11. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!