A csokoládélap ugyanaz mint a táblás csoki? Tehát ha azt írja egy receptben, hogy csokoládélapot kell tenni bele, akkor jó, ha sima tejcsokit veszek?
Ez az. :) És tejszínnek jó a Hulala, igaz? Vaj vagy margarin meg teljesen mindegy? Pl. ha veszek egy Rama dobozos margarint, az jó? Vagy inkább Rama sütővajat? :S Szerinted? Formának nem túl nagy a 26 cm átmérőjű? Így is lesz belőle szép kis vakondtúrás? :)
Ha végig olvasnád: "A felvert tejszínt két részletben hozzáadjuk, végül a csokoládélapokat is belekeverjük.A krémet a tésztára öntjük és felpúpozzuk."
Szerinted hogy mutatna néhány kocka csoki itt ott egyben a krémben? Mert hogy 50 g csoki kb. 4-5 kocka. Járj utána, hol lehet csokoládé LAPOT kapni, vagy készíts otthon csokoládé forgácsot, lehetőleg kicsit vastagabbakat, hogy ne törjenek szét teljesen, ha beleforgatod őket a tejszínbe. Vagy olvaszd fel a csokit, egy tálat teríts le alufóliával, öntsd rá a csokit, terítsd szét 1-2 mm vékonyan, tedd a hűtőbe, majd ha megdermedt teljesen, akkor vágd fel 1x1 cm-s kockákra, és ezek már igazi csokilapok lesznek, nem olyan vastagok és nagyok, mint egy kocka csokoládé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!