Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel tölthetném meg a mikrós...

Mivel tölthetném meg a mikrós sütit?

Figyelt kérdés
Csináltam egy szép kerek mikrós sütit, kettévágtam de nem tudom, mivel lehetne megtölteni illetve a tetejét díszíteni? A pudingot nem szeretjük.
2012. márc. 15. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Joghurtos krém gyümölccsel, vagy csokikrém és tajszinhab.
2012. márc. 15. 15:53
 2/9 A kérdező kommentje:
A joghurtos krémet és a csokikrémet hogy készíted?
2012. márc. 15. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Csokisat: egy kis doboz tejszinben felolvasztok 1 tábla étcsokit, hűtőbe teszem és ha már jól lehűlt, habverővel jó krémesre keverem, mehet hozzá kis tejszinhab is a végén.

Joghurtos itt le van írva:

[link]

2012. márc. 15. 16:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja még valami, tejszín nincs itthon :(
2012. márc. 15. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
én a tetejére szoktam nutellát kenni, megszórni mandulalapocskákkal :) vaníliafagyival is isteni
2012. márc. 15. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
tudom már megetted de ha csinálsz még, ajánlom a tetejére az édes tejfölt (porcukor + tejföl)
2012. márc. 16. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
én lekvárral szoktam :)
2012. márc. 16. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:

a tetejét olvasztott csokival lehetne díszíteni és rá a kókusz reszeléket rá szórni egy 3perc múlva megdermed és olyan szép és finom lesz hogy csak na :P (énis meg kívántam ezt a sütit) a belsejét szintén csokikrémmel tudnád meg tölteni esetleg ha valami szárazabb dolgot szeretnél bele rakni akkor ajánlom a finom mákot is

(üdv: 3 gyermekes anyuka)

2012. márc. 16. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:

következő alkalomra,és ugyis jön a húsvét az ehetetlen csokinyuszikkal

kikevered simán,beteszed mikróba,2 perc után kinyitod a mikrót,és rászórsz csokit összetörve (pár dekányit).Majd visszateszed és készremikrózod.

A csokidarabkák picit elsüllyednek igy,és megolvadnak,nagyon jó,és az ehetetlen csoki is ehető igy.

2012. márc. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!