Miért kell mikrós sütiket, poros ételeket enni?
Miért fáj az neked, ha valaki port vesz? Nyilván gyorsabb és olcsóbb, egyszerűbb stb.
Én sem eszem ilyesmiket, de nem borulok ki, ha valaki meg igen.
Van, ami olcsóbb, és van, ami nem.
Én azon röhögtem, hogy a mézes-mustáros csirke tasakos változatához a poron kívül kell: méz, mustár és csirke. :D
Ilyenkor nyilván felesleges pénzkidobás megvenni a port.
De van, ami olcsóbban kijön, főleg a levesek.
A porok mindig drágábbak! Egy zacskós leves 200-300 Ft, és van benne pár gombóc, galuska, meg egy marék zöldség. Otthon elkészítve ez nincs 50 Ft.
A mikrós süti szerintem teljesen más. Az gyakorlatilag annyi, hogy keversz egy kis adag muffintésztát, és a mikróban megfőzöd.
Mi ketten élünk a párommal. Ha csinálok egy tepsi muffint, akkor két napig muffinon élünk, holott már nem is kívánjuk, de megszárad. De ha ugyanazt megcsinálom kicsiben és megfőzöm a mikróban, akkor megesszük és annyi. Persze süthetném sütőben is, de az sokkal tovább tartana és energiapazarlás. A mikróban 4 perc, amíg elkészül, sütőben 25. Két muffinért? Minek?
Ja, a poros szószok szerintem is viccesek, nálam a bolognai a csúcs, kell hozzá még tészta, hús, paradicsomszósz, sajt... tehát a tasak gyakorlatilag sót, oreganót és bazsalikomot tartalmaz. No meg színezékekket és ízfokozókat, ami viszont felesleges.
De nem különösebben izgat. Ha valakinek jó a tudat, hogy porból csinálja, hát csinálja. Amúgy olyan, mint a kőleves :D ott is megszívta a buta néni, itt is megszívja a buta vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!