Oroszkrém tortába a pudingos krémet milyen óvatosan keverjem bele a tejszínhabba? A robotgép nagyon széttörné?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 07:11
1/3 anonim válasza:
Nem a habba kell keverni a krémet, hanem a krémbe a habot. Lapátkanállal, vagy fakanállal óvatosan, inkább forgatni kell, nem keverni. A robotgép, habverő csak összetöri
2/3 anonim válasza:
hát valóban csak óvatosan, beleforgatni kéne a tejszínhabot. DE: saját tapasztalatból írom, mert sokszor csinálom, így lehet, hogy kicsit csomós marad főleg a puding miatt. ezért én (egy cukrászoldal ajánlása után) mindig átmegyek rajta botmixerrel, és így csodálatosan homogén krémet kapsz, és nem törik azért nagyon össze a hab se.
remélem senki nem fog ezért lepontozni....
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a botmixeres tippet. Belekevertem a pudingba a tejszínhab harmadát, összemixereztem, így tényleg nem lett csomós!! Szuper lett!!
2012. márc. 10. 17:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!