Szarvasból valami egyszerűt?
Figyelt kérdés
Még csak most költöztem el otthonról,most tanulgatok főzni...Soha életembe nem ettem szarvast(vagyis nem emlékszem rá).Most meg kaptam egy hatalmas nagy adagot,majdnem egy fél szarvast,nincs szívem kidobni.Mit készítsek belőle? és hogyan? Fontos lenne a segítségetek,előre is köszönöm :)
18/L
2012. márc. 9. 22:26
11/15 anonim válasza:
Az baj ha egyben.
Ahogy írták egészet fel kell dolgoznod.
A legegyszerübb a pörkölt, amit elkészítés után lefagyaszthatsz. A vadas-mártás is nagyon jó, de itt a pácolást nem lehet elkerülni, szóval csak ah kihívást érzel, de annyiban jó, hogy most elég bepácolni és a főzés késöbb jön.
12/15 anonim válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:)
2012. márc. 9. 23:30
14/15 anonim válasza:
Ha van mélyhűtő rakd el darabolva legalább a felét. A másik feléből nyugodtan csinálhatsz 2-3 napra elegendő pörköltet így legalább lesz mit ennetek 2-3 napig nem lesz gondod a főzéssel és ha még marad adj kóstolót barátoknak is.
15/15 anonim válasza:
Szerintem kár lenne egy ilyen "nemes" jószágot szétkilózni. Ha nem szeretitek, vagy idegenkedsz tőle, inkább egy, esetleg két tételben kellene túladnod rajta, esetleg elcserélni olyanra, amit könnyebben el tudsz készíteni (sertés, csirke, hasonlók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!