Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A barátom szülinapjára szeretn...

A barátom szülinapjára szeretnék tortát sütni, mondanátok valami egyszerűt?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, nincs nagy jártasságom a konyhába de megtudnám oldani, megtudom kérni a tesómat hogy segítsen. Öletek?:)
2011. márc. 5. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyümölcstorta. Sütsz egy piskótát, arra pudingot és gyümölcsöt.
2011. márc. 5. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Veszel egy kész tortakarikát, 3-4 részre vágod, és megkened lekvárral. Kívülről meg beborítod 1/2 l. tejben 2 cs. pudingporral. A tetejét megszórod dekor cukorral, és tejszínhabbal díszíted.
2011. márc. 5. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én ajánlanám a gyümölcstortát, ha szeretitek apudingos sütiket.Ez nem túl bonyolult.De ha nem tetszik tudok adni más ötletet is.Tehát gyümölcstortához:

Tészta:4 tojássárgája,4 kanál víz,8 kanál cukor,8 kanál liszt,kávéskanál sütőpor-ezt jól összekutyulni.Majd keményre(ha a fejed fölé emeled a tálat ne essen a fejedre a felvert fehérje) felverni a négy tojás fehérjét és az előbbi kutyvalékhoz lassan óvatosan hozzákeverni.Ezt a kész masszát egy kizsírozott, kilisztezett gyümölcstorta vagy sima tortaformába önteni.Megsütni 180C on tűpróbáig.Amíg ráragad nem jó.Ez kb 20-30 perc.

A tetejére vaniliás pudingporból pudingot főzöl 0,5 liter tejből és rásimítod.Majd mehet rá bármilyen fölszeletelt gyümölcs amit szerettek pl banán, ananász, barack stb.

A legvégén 1 csomag zselatint tesztek rá a csomagoláson előírtak szerint.

2011. márc. 5. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyümölcstorta nagyon egyszerű és nagyon-nagyon finom:)) Csak a zselével kell vigyázni, hmm vaníliapudinggal isteni(L) Sok sikert:)
2011. márc. 5. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja egyébként a tésztát nem kell ahhoz megsütni, boltban lehet kapni, biztos láttad már. Úgy meg még egyszerűbb
2011. márc. 5. 13:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj hát nagyon szépen köszönöm mindenkinek :) Úgy látom elég nagy az összhang :D Az egyik válaszolónak külön köszönet aki receptet is írt :)
2011. márc. 5. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szivesen:).Remélem sikerül elkészítenetek és fincsi lesz.
2011. márc. 5. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, egyedül fogom sütni de veszek piskótát és akkor nem lesz nehéz megcsinálni. Képes vagyok rá:D Hát én is remélem hogy finom lesz:)
2011. márc. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!