A lasagna-hoz akkor most össze kell keverni a ragut a besamellel vagy nem?
Figyelt kérdés
olvastam így is úgy is. van ahol azt írja keverd össze ha kész mind a kettő van ahol meg úgy rétegezik, hogy sorban összekeverés nélkül. Szerintetek hogy a jobb? jól tudom h a tésztát nem kell megfőzni?2012. márc. 6. 12:42
1/3 anonim válasza:
Az olasz módszer szerint nem, ott elsö réteg alul a besamel, arra jön egy réteg tészta, ragu, tészta besamel... amig elhogynak a hozzávalók. A legfelsö réteg mindig besamel, amit megszórnak sajttal.
A készen kapható tésztákat a legtöbben nem fözik meg, ha elég hig a besamel meg a ragu, akkor meg is puhul.
Az olaszok viszont elöfözik, és úgy rétegezik, de ott a mártás meg a ragu elég sürü.
2/3 anonim válasza:
nem kell összekeverni,és a tésztát se főzd meg.Én így csinálom:alulra kicsi besamel,majd a tészta,erre a darált húsos ragu,,kis reszelt eidam,majd besamel,és megint a tészta,míg el nem fogy,tetejére jusson tészta ,beasamel,és sajt.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, így fogom csinálni! :)
2012. márc. 6. 13:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!