Vajon ez a keverék a csirkéhez is jó?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy receptet, hogy a malacot le lehet kenni méz és sárgabarck keverékével, hogy ropogós legyen.2012. márc. 1. 11:46
2/6 anonim 



válasza:





Jó bizony!Csak arra vigyázz, hogy meg ne égjen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és nem lesz édes izû a hús, vagy pikáns lesz?Sajnos még nem próbáltam.
2012. márc. 1. 12:20
4/6 anonim 



válasza:





pikáns, finom lesz, de valóban ügyelj rá, mert a méz könnyen odakap.
5/6 anonim 



válasza:





Nagyon finom . Először fólia alatt párold a húst amig nem lesz puha . majd folia nélkül kb 15-20 perc alatt piritsd meg ...
6/6 anonim 



válasza:





Szerintem a csirke "gyengébb" ízéhez túl erős lenne a lekvár, szerintem ez tényleg inkább csak sertéshez való (amit egyrészt tovább is sütsz, meg az íze és lényegesen erősebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!