Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon ez a keverék a csirkéhez...

Vajon ez a keverék a csirkéhez is jó?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy receptet, hogy a malacot le lehet kenni méz és sárgabarck keverékével, hogy ropogós legyen.
2012. márc. 1. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
ja
2012. márc. 1. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó bizony!Csak arra vigyázz, hogy meg ne égjen.
2012. márc. 1. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és nem lesz édes izû a hús, vagy pikáns lesz?Sajnos még nem próbáltam.
2012. márc. 1. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
pikáns, finom lesz, de valóban ügyelj rá, mert a méz könnyen odakap.
2012. márc. 1. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon finom . Először fólia alatt párold a húst amig nem lesz puha . majd folia nélkül kb 15-20 perc alatt piritsd meg ...
2012. márc. 1. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a csirke "gyengébb" ízéhez túl erős lenne a lekvár, szerintem ez tényleg inkább csak sertéshez való (amit egyrészt tovább is sütsz, meg az íze és lényegesen erősebb).
2012. márc. 1. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!