Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkéket tényleg megölik?...

A csirkéket tényleg megölik? Amit mi megeszünk

Figyelt kérdés

Mondta már pár ember, de azt hittem hogy megvárják míg meghalnak "maguktól" és azok kerülnek az asztalra

?:\

2012. febr. 27. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Milyen érzés agy nélkül élni ebben a nagy sötétségben??!

Eddig azt hitted, hogy a teszkós csirkék bánatukban döglöttek meg??

...és várják a hűtőpultban a feltámadást! Mi?

2012. febr. 27. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

figyelj

-A halakat is rákényszerítjük,hogy levegővel lélegezzenek.Mivel nem akarnak életmódot váltani,így meghalnak..Mi megesszük.

-A csirkéket is levágjuk,mert azt valljuk,hogy akinek annyi esze van mint egy csirkének az szégyen ha él.

A disznót a lovat,a bárányt, kacsát,nyulat,libát,kecskét is levágjuk..Sőt a békának is letépjük a combját..

Mielőtt azzal jönnél,hogy vega leszel,mert szegény állatok,akkor ne egyél zöldséget se,mert azoknak is fáj ha kitéped,lefaragod..(a növények is éreznek..:)

2012. febr. 27. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

Csak hogy néhány ember visszaszálljon a földre:

Ez egy kis magyar üzem, ahogy hallani lehet napi 100.000 csirkét vágnak le

[link]

Persze csak ha kikelés után érdemesek tartják a felnevelésre. Ez egy chicagoi üzemben készült:

[link]

2012. febr. 28. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

utolsónak..

nem értem miért küldted a két videót.Szerinted mi nem tudjuk,hogy mi zajlik ilyen helyen??De tudjuk.Ettől függetlenül nem leszek vegetáriánus,és megeszem a csirkét is..

2012. febr. 28. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a multiban adom el a halat. Simán fejbekólintom. Van aki ezt nem kéri végül is nem értem miért hisz míg a zacskóban hazaviszi úgy is kimúlik.
2012. febr. 28. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Áááá dehogy!!! Élve esszük meg őket.

"azt hittem hogy megvárják míg meghalnak "maguktól"

Én nem szeretnék olyan állat húsából enni ami magától döglik meg mert annak egészségügyi okai vannak, beteg állat húsából pedig akkor sem ennék ha hupilila hó esne az égből.

2012. febr. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!