Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókuszgolyót készítek, de nem...

Kókuszgolyót készítek, de nem kaptam rumaromát. Mivel tudom a rumaromát helyettesíteni?

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
semmivel ne helyettesíítsd! úgy az igazi finom kókuszgolyó
2012. febr. 27. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

kávé nem árt bele, de valami alkoholtartalmú se - lehetőleg ne vörösbor :P de, ha van otthon valami likőr, vagy tömény, ami illik a kávé ízéhez, akkor mehet bele

alkohol nélkül nincs kókuszgolyó :D

2012. febr. 27. 20:40
 13/16 anonim válasza:
Bakker,miota tegnapolvastam a kerdesedet,azota csorog a nyalam. Kokuszgolyot akarok enni!!!
2012. febr. 28. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

én rühelem vagyis utálom a kókuszgolyót. tipikus paraszt kaja. inkább egyetek helyette vmi értelmesebb vagy legalább finomabb süteményt -.-

üdv: Besenyő Pistabá

2012. febr. 28. 18:45
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Már miért lenne parasztkaja? Csak azért, mert gazdaságosan készül?

Szíved joga nem szeretni, én is sokféle süteményt nem szeretek, de nem azért, mert "parasztkaja" vagy épp "úrikaja"... egyszeren csak nem ízlik, és kész.

Ünnepségre általában többféle sütemény készül, krémes és mindenféle, és a sütemények szélét nem szokás felszolgálni. Na most a kókuszgolyóhoz tökéletes bármilyen süteménynek, tortának a széle, csak lekvár és valami alkoholos, vagy kávés folyadék kell bele... De persze darált/tört kekszből is nagyon jó.

2012. febr. 28. 19:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Ennyi. És ezért nem kell fikázni.. Tudod.. vannak akiknek nem telik olyan süteményekre/ ételekre, mint pl. neked. Köszi mindenkinek mégegyszer a válaszokat, megfogadtam a tanácsokat is:) finom lett :)
2012. febr. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!