Kókuszgolyót készítek, de nem kaptam rumaromát. Mivel tudom a rumaromát helyettesíteni?
kávé nem árt bele, de valami alkoholtartalmú se - lehetőleg ne vörösbor :P de, ha van otthon valami likőr, vagy tömény, ami illik a kávé ízéhez, akkor mehet bele
alkohol nélkül nincs kókuszgolyó :D
én rühelem vagyis utálom a kókuszgolyót. tipikus paraszt kaja. inkább egyetek helyette vmi értelmesebb vagy legalább finomabb süteményt -.-
üdv: Besenyő Pistabá
Már miért lenne parasztkaja? Csak azért, mert gazdaságosan készül?
Szíved joga nem szeretni, én is sokféle süteményt nem szeretek, de nem azért, mert "parasztkaja" vagy épp "úrikaja"... egyszeren csak nem ízlik, és kész.
Ünnepségre általában többféle sütemény készül, krémes és mindenféle, és a sütemények szélét nem szokás felszolgálni. Na most a kókuszgolyóhoz tökéletes bármilyen süteménynek, tortának a széle, csak lekvár és valami alkoholos, vagy kávés folyadék kell bele... De persze darált/tört kekszből is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!