Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli recepteket...

Sütés nélküli recepteket keresek még! Segítenél? Írj egy-két ilyen receptet te is!

Figyelt kérdés
Az eddigi sütés nélküli sütemények, amik megvannak: banángolyó, kókuszgolyó, gesztenyegolyó, bögrés süti, plusz az a réteges keksz (amikor egy sor háztartási kekszet lerakunk, rá pudingot és ismét egy réteg keksz). Ezeken kívül. Köszönöm! :)
2012. febr. 26. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Találtam mégegyet a receptjeim között.

Forrás: GYK. sütés-főzés rovata, kb két éve, ismeretlen válaszolótól, aki, ha felismeri, kérem ne jelentsen fel

plagizálásért:))

Kókuszos csokirúd.

1 doboz babapiskóta, 25 deka cukor. 25 deka margarin, 15 deka kókuszreszelék, 1 csomag csokipuding, 5 deka kakaópor, 2 tojás.

a piskóta kivételével ezt is gőz fölött összefőzzük. ha más besűrűsödött,nedves folpackkal bélelt őzgerincformába öntünk egy keveset. erre teszünk egy sor babapiskótát, majd megint egy réteg nem túl vastag masszával vonjuk be.

két keskenyebb őzgerinc forma is kijön belőle.

alapos hűtés után lebontva a folpackot szeletelhető. isteni finom ez is.

üdv.

2012. febr. 27. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

keksz tekercs-imádom, és 14 éves létemre is meg tudom csinálni. amilyen béna vagyok, ahhoz képest tök könnyű, és finom szokott lenni. én is szeretem a sütés nélküli sütiket. nyamm nyamm éhen is halok menten :D

[link]

2012. febr. 27. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt próbáld ki, nem fogsz csalódni,sütés nélkül egy jénaiban készítsd el ezt! isteni finom és könnyű:

hozzávalók: - egy csomag babapiskóta ( max. 20 db.)

- egy nagy pohár tejföl kb. 4dl

- 8 evőkanál porcukor

- 4 dl. habtejszín (géppel kemény habbá kell verni és a végén keverjük hozzá.)

- 2 citrom reszelt héja

- 1 citrom leve

elkészítés:

a tejfölt elkeverem a 8 e.kanál porcukorral. belekeverem a 2 citrom reszelt héját és 1 citrom levét.

a kemény habbá vert habtejszínt szép óvatosan hozzá forgatjuk ezekhez.

Majd jöhet a rétegezés:

- egy kevés krém a jénai aljára

- erre babapiskótákat feltetek

- majd megint krém

- még egy utolsó réteg babapiskóta

- és végül a tetejére a maradék krém

Ennek legalább egy napig kell állnia hogy teljesen átpuhuljon a babapiskóta és akkor isteni finom lesz. ha reggel elkészíted akkor már lehet h estére megpuhul és lehet is enni.

remélem kipróbálod, könnyű, gyors és alig kell hozzá valami, ja és isteni finom :) jó étvágyat hozzá! :)

2012. márc. 10. 11:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2012. máj. 7. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a CITROMOS TÚRÓTORTÁNÁL
2012. máj. 7. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

*bocsi, lemaradt a vége:

Szóval a citromos túrótortánál finomabban még sosem ettem :)))

Sütés nélküli, ha kell leírom a receptjét.

2012. máj. 7. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem ez az egyik kedvencem,ha esetleg elküldte már valaki,akkor elnézést,még nem olvastam végig a válaszokat:

Kókuszkocka sütés nélkül

Hozzávalók: 16dkg cukor,16dkg ráma, 3dl tej,1 vaníliás cukor,10 evőkanál búzadara,1 tortabevonó,25 dkg kókuszreszelék

Elkészítés: a tejet feltesszük főni,beletesszük a cukrot,vaníliás cukrot,margarint. Ha forrni kezd,hozzáadjuk a búzadarát és készre főzzük. A tüzről levéve belekeverjük a kókuszreszelék 3/4 részét. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük ( a tepsi nagysága attól függ,mennyire vastag édességet szeretnénk). Ha langyosra hült,ráöntjük a megolvasztott tortabevonót,ha a bevonó dermedni kezd,megszórjuk a maradék kókusszal.

2012. aug. 2. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezek mind csudajók :)
2016. febr. 5. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!