Sütés nélküli recepteket keresek még! Segítenél? Írj egy-két ilyen receptet te is!
Kedves Kérdező !! Megkaphatnám a banángolyó receptjét ????
Köszönöm...
Természetesen. :)
Banángolyók
Hozzávalók:
3 banán
30 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
kókuszreszelék
A banánt pürésítjük, a darált keksszel és a cukorral összekeverjük, kis golyókat formálunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk.
szia én éppen ma csináltam egyet :)
Ez is háztartási kekszes.Én fogtam egy kis tejföl,és egy kis dobozos gyümis joghurtot.Ha még nem elég édes úgy,akkor cukrozd egy kicsit.Ezután leterítettem a kekszet rá a joghurtos öntetet, és így tovább,míg tart.A tetejére öntet kerüljön :)
Utána hűtőbe teszed,megvárod míg megpuhul a keksz,és már fogyasztható is.De ha egy kicsit különlegesebbre szeretnéd,rakhatsz a kekszek közé a joghurtra akármilyen gyümit is.Garantálom nagyon finom :) És nem mellesleg olcsó desszert.
az ostyás roládot ismered? az őzgerinces, én nagyon finom. ha kéred leírom szívesen.
még a zebrakeksz, ami ilyen egyszerű és nagyon mutatós.
Írom az ostyás roládot.
hozzávalók: 1 csomag Ráma , 15 deka cukor, 2 egész tojás, 1 csokis puding. ezeket gőz fölött sűrűre fűzzük, majd beleteszünk 10 deka durvára vagdalt diót, 10 deka mazsolát, és egy csomag ostyalapot darabokra törve.
őzgerinc formát nedves folpackkal kibélelünk, és beleöntjük a masszát. hűtőben jól lehűtjük, majd egy tálcára borítva lehúzzuk róla folpackot. a bordák mentén szépen szeletelhető.
nagyon finom egyszerű süti.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!