Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pudinggal töltött muffin? Nem...

Pudinggal töltött muffin? Nem árt meg a krémnek a sütés?

Figyelt kérdés
Ti már próbáltatok ilyesmit? Én arra gondoltam, hog sárgakrémmel tölteném meg a muffinokat, és úgy sütném meg, csak nem tudom, a sütés során nem menne-e tönkre a krém.

2012. febr. 24. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
"Tán még nem hallottál spárgakrémtől iq-harcos? Idióták." felétek spárgakrémes muffint szoktak enni?
2012. febr. 26. 12:24
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem hallottál még sós muffinról? -.-
2012. febr. 26. 12:35
 13/20 anonim ***** válasza:
spárgás pudingról még nem hallottam ;)
2012. febr. 26. 13:50
 14/20 A kérdező kommentje:

8-as válaszadónak köszi a tippet! Ki fogom próbálni, és ha jó lett küldök belőle =D

És ígérem, lesz spárgakrémes is, és mindenkinek küldök abból is! Biztos az is jó, a spárga jó kaja.

2012. febr. 26. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Látom már kérdezték, de azért én is megkérdezem, ne halj meg hülyén. Nem hallottál még sós muffinról okostojás?
2012. febr. 27. 03:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha egyesek tudnának olvasni látnák mi a probléma.Pudinggal töltött muffin? szólt a kérdés. Ebből következtetve szó sem lehet spárgakrémről mert ugye az nem PUDING. Egyéb esetben tudjuk hogy létezik sós muffin spárgakrémes is akár.Értő olvasás egyes, ülj vissza a helyedre.
2012. febr. 27. 10:37
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy hogy hívod, többen keverik a kettőt, valószínűleg a kérdező sincs tisztába ezzel, ha már a vaníliás pudingra azt mondja hogy sárgakrém. Ha -állításod szerint- tudod hogy létezik, akkor mit értetlenkedsz? Szövegértésen még van mit csiszolnod, úgyhogy neked kellene visszaülni és gyakorolni, s visszavenni arcodból mert nem látom tőle a monitort.
2012. febr. 28. 00:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem, a sárgakrém tényleg nem vaníliapuding, mert nincs benne vanília (bár sokszor vaníliás cukrot is tesznek bele, amitől lesz egy kis bukéja, de nem olyan intenzív, mint a vaníliapuding esetében). Ettől függetlenül a sárgakrém is puding.
2012. febr. 29. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:

a muffint nyugodtan megtöltheted pudinggal sütés előtt, semmi baja nem lesz a pudingnak, nagyon fini a végerednény :)

ja és egy tipp: mikor főzöd a muffinhoz a pudingot, akkor tegyél a porhoz 2 evőkanál lisztet, vagy 1 kanál keményítőt - így nem fog kifolyni a tölteléked a sütiből, hanem szépen a helyén marad

2012. ápr. 9. 13:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így fogok tenni!
2012. ápr. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!