Szerintetek mennyi idő alatt szilárdul meg a joghurt torta?
Figyelt kérdés
3 deci vizbe és 3 deci joghurtba 20 gramm étkezési zselatint raktam. Elég hig
szerintetek lessz belőle normális joghurt torta??????
2012. febr. 21. 19:48
11/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy legtöbbször hiába a jó recept, a zselatin silány minősége miatt nem szilárdul meg.(anyukám éveken keresztül 1 féle zselatint használt hozzá, mindig jó volt, legutóbb egy másikat vett, fél nap alatt sem szilárdult meg)
12/13 anonim válasza:
10/11-esnek üzenem: Nem sok a 17-18 ek. cukor mennyisége, mert ugyan Te 7-10 ek.-lal írtál, de az 3 kis poharas joghurthoz írtad, meg 400 ml. tejszínhez, én viszont ezt a cukormennyiséget 9 nagy pohár eperjoghurthoz (ami 9-szer 310 gr.) + másfél liter!!! tejszínhez írtam. Hidd el, hogy nem lett tőle nagyon éde, sőt, aki kóstolta, mind azt mondta, hogy nem tömény, nem csömör, kellemes, és finom. Nyugodtan kipróbálhatod (és 5 torta lett belőle, de mint írtam 3-at ajándékba adtam), garantálom, hogy elfogy, ha így csinálod meg.
13/13 anonim válasza:
Oké! Tényleg igazad van a cukorral kapcsolatban.
Kedves kérdező, na, hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!