A menzán hogy csinálják a rizst?
Figyelt kérdés
hogy lehet olyan jóra megcsinálni?:O
ettem már sokféle rizst, de ami ahhoz hasonlít, sosem. Hogy lesz olyan relatíve száraz?
2012. febr. 21. 14:19
2/8 anonim válasza:
zsairadén pirítsd át rizst, majd másfélszeres mennyiségű forró vízzel öntsd föl. ha újra forr, akkor sózd meg. fedő alatt addig főzd, míg ezt a vizet beszívta. zárd el a gázt, a rizst tedd hátra, és dupla konyharuhával takard le.
20-25 perc múlva villával lazítsd föl, szép pergős, nem
cupákos rizsed lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen : )
2012. febr. 21. 21:05
5/8 anonim válasza:
én tapasztalatom szerint menzás zacskós rizst adnak. de amugy tényleg nem rossz.
6/8 A kérdező kommentje:
akkora mennyiségben csaknem érné meg zacskósat csinálni, nem ?
amúgy nekem a zacskósrizsem sem lesz olyan, mint a menzán.. :DDDD
2012. febr. 22. 12:47
7/8 anonim válasza:
Kedvencem: olajon apróra vágott hagymát átlátszósra=üvegesre pirít, átöblített (ha nem gyorsrizs) rizst bele, átkever, pirongat, annyi vegetás stb.fűszeres vizet önt, hogy rizst elfedje, lefed, kislángon párol, amíg vizet felszív, közben nem keverni, mert összeragad, csak néha, megkóstol, ha túl száraz, vizet rá. Univer majonézzel isteni.(Meg borsóval, meg kukoricával... ) Jó étvágyat!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi:D
2012. márc. 13. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!