Ma voltam a Cédrus piacon. Közel 50 ft a tojás. L hete beteg vagyok, nem voltam a kedvenc Bosnyákomon. Létezik, hogy ott is ilyen drága lett a tojás?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 11:58
11/17 anonim válasza:
óvodába???, még egyetemre is fogja őket járatnai az EU...:)))Képzeld, akkor mennyibe fog kerülni a tojás, ha egy diplomás pipi tojja:))
12/17 doboszoli válasza:
32-35 Ft. Heves megye, falu. Házi tojás, piacon.
13/17 anonim válasza:
Csongrád megye, Szegvár: 36-40 ft. Már jó ideje ilyen drága....sajnos!
14/17 doboszoli válasza:
Még annyit, hogy a jelenlegi takarmány, és energia árak mellett,(amikből a tojótyúk bőven igényel) a 40 forintos tojás egyáltalán nem túlárazott.
Csak ugye a vásárlóerő gyengélkedik. És itt az ördögi kör bezárul.
15/17 anonim válasza:
Na, én ezért hozok fel otthonról, akárhányszor hazamegyek... Az újpesti piacon is 35-45 Ft körül mozgott (mérettől függően), amikor legutóbb láttam, otthon meg 25 ft a tojás, bolti méretezés szerint xl-es, szóval még nem is kicsi. Röhej, hogy ekkora árkülönbségek vannak...
16/17 A kérdező kommentje:
Na! Ma már 45 ft-ért vettem ott is.
2012. márc. 10. 16:54
17/17 anonim válasza:
Szia!Zuglói vagyok én is.Most hétvégén(tegnap) a Bosnyákon 40-50 ft között volt a tojás mérettől függően.A spárban van 600ft-ért 10 db-os.Hihetetlen ,lassan ott tartunk ,hogy már a tojás is luxus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!