Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 15 dkg kókuszreszelék az hány...

15 dkg kókuszreszelék az hány evőkanál?

Figyelt kérdés

2012. febr. 18. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen elromlott a mérlege, nekem egyik nap lemerült az elem és csak másnap tudtam elmenni venni.
2012. febr. 18. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
oké oké, nem kötözködni akartunk csak annyi ilyen kérdés van, amikor olyan dologban várnak választ ami igazából nem megválaszolható. Tényleg nem akartam megbántani, de ha előszedek egy receptet megnézem van e hozzá minden. Alapanyag, tál, kanál, mérleg...és igen, különbözőek a kanalak, bögrék, meg minden. Ha azt mondom, hogy az én halacskás bögrém, akkor te tudod, hogy az mekkora? Még egyszer mondom nem kötözködésből írtam.
2012. febr. 18. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:

na én most megmértem, igaz nem digisen, de azért elfogadható pontosságú a mérlegem, és egy púpozott

evőkanál (nem túl mély) 12,5 gramm volt a kókuszreszelék.

tehát 15 deka megközelítőleg 12 kanálnyi.

2012. febr. 18. 16:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, internet van de mérleg nincs ! Ugyanis elromlott és valószínű ahelyett , hogy elmentem volna és vettem volna inkább ideültem megkérdezni hátha van néhány segítőkész ember és segít, mivel megláttam egy receptet amihez minden volt itthon , és a szüleim egész nap dolgoznak, gondoltam meglepem őket , ha csak egy kis sütivel is ! Sajnálom, nem tökéletesnek születtem, nem vagyok felnőtt, nincs a sütés terén óriási tapasztalatom, és csalódtam, mert jót akartam amihez egy kicsi segítséget kértem csak ( mert gondolom válaszolni rá értelmesen nem telik bele 2 percnél többe. ) és mégis ezt kaptam ! De köszönöm a válaszokat ! És a süti sikerült ,remélem a szüleim jobban fogják értékelni ! szép estét!
2012. febr. 18. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:
U.i. : igen , persze jogos az, hogy nem minden evőkanál egyforma de kérem szépen máskor tessék ezt normálisan közölni velem.
2012. febr. 18. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok, remélem én nem bántottalak meg, hogy megmértem az én nem túl mély kanalammal:)

amúgy örülök, hogy mégis sikerült a sütid.

továbbra is sok sikert:)

2012. febr. 18. 19:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem , senki sem bántott csak furi volt , hogy az emberek hogy tudják lereagálni a helyzeteket ,ahelyett ,hogy minden hátbab*szás nélkül segítenének.. ( már bocsánat a kifejezésért !)

Köszönöm szépen, egyébként én is 12 kanállal raktam bele és pont jó lett ! :) köszönöm !:)

2012. febr. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!