Meddig kell sütni, hány fokon?
"Sajtos tejfölben sült karaj
Hozzávalók:
# 8 szelet karaj
# 2 pohár tejföl
# trappista sajt
# étolaj
# liszt
# tojás
Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk. Egy pohár tejfölt 3 evőkanál olajjal elkeverünk, majd egy sütőtepsi aljára kenjük, ráreszeljük a trappista sajt felét (tetszőlegesen), majd ráhelyezzük a karajt, amit lisztbe és tojásba mártottunk. Ha marad tojás, egyenletesen elosztjuk a tetején, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A másik pohár tejfölben elkeverünk 3 evőkanál olajat, egyenletesen elosztjuk a hús tetején. Előmelegített sütőben megsütjük."
Ezt szeretném vacsorára elkészíteni, de sajnos nem tudom, hogy hány fokon, meddig süssem. Nem szeretném, ha kiszáradna, vagy rágós maradna. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Én is most csinálom(csinálnám) először. De szerintem igen. Tejföl, sajt, hús, sajt, tejföl. Én úgy fogom csinálni, mintha paníroznám a husit. Tejföl az aljára, arra rá a lisztbe, tojásba, sajtba forgatott hús, és a tetejére a sajt. Csak nem tudom, meddig süssem :(
Egyébként a Mindmegette.hu-n találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!