Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell sütni, hány fokon?

Meddig kell sütni, hány fokon?

Figyelt kérdés

"Sajtos tejfölben sült karaj

Hozzávalók:

# 8 szelet karaj

# 2 pohár tejföl

# trappista sajt

# étolaj

# liszt

# tojás

Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk. Egy pohár tejfölt 3 evőkanál olajjal elkeverünk, majd egy sütőtepsi aljára kenjük, ráreszeljük a trappista sajt felét (tetszőlegesen), majd ráhelyezzük a karajt, amit lisztbe és tojásba mártottunk. Ha marad tojás, egyenletesen elosztjuk a tetején, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A másik pohár tejfölben elkeverünk 3 evőkanál olajat, egyenletesen elosztjuk a hús tetején. Előmelegített sütőben megsütjük."

Ezt szeretném vacsorára elkészíteni, de sajnos nem tudom, hogy hány fokon, meddig süssem. Nem szeretném, ha kiszáradna, vagy rágós maradna. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2009. jún. 4. 13:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A válaszodra nemtudom a kérdést, de nagyon megtetszett nekem ez a redept :) a kérdésem, hogy a sajtra rá megy akkor még a másik pohár tejföl? ez istenien hangzik.
2009. jún. 4. 13:13
 2/20 A kérdező kommentje:

Én is most csinálom(csinálnám) először. De szerintem igen. Tejföl, sajt, hús, sajt, tejföl. Én úgy fogom csinálni, mintha paníroznám a husit. Tejföl az aljára, arra rá a lisztbe, tojásba, sajtba forgatott hús, és a tetejére a sajt. Csak nem tudom, meddig süssem :(

Egyébként a Mindmegette.hu-n találtam.

2009. jún. 4. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Már majd éhen halok rá,jaj holnap csinálok is :). majd ird meg hogy milyen lett. és mit csinálsz mellé? főtt, tört krumpli???
2009. jún. 4. 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
majd egy képet nem mellékelnél, nagyon kiváncsi vagyok rá, akár sütés előtti állapotban is jó, azt hiszem a kepfeltoltes.hu-n tudod feltenni és belinkelni :)
2009. jún. 4. 13:22
 5/20 A kérdező kommentje:
:) tejfölös, borsos krumplipüré lesz hozzá. Megpróbálom majd a képfeltöltést, nem tudom garantálni, hogy sikerül. :)
2009. jún. 4. 13:24
 6/20 anonim ***** válasza:
Mehetek hozzád vacsizni? én hajdú-bihari vagyok :)
2009. jún. 4. 13:25
 7/20 A kérdező kommentje:
én meg pesti :)
2009. jún. 4. 13:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen sütőben sütöd. Ha elektromos és hőlégkeveréses, akkor 220 fokon fóliával letakarva, és kb 50 percig, majd még fólia nélkül pirosodásig. Ha gázsütőd van akkor sajnos nem tudok segíteni mert ahhoz nem értek.
2009. jún. 4. 13:36
 9/20 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet! Elektromos és légkeveréses az enyém is.
2009. jún. 4. 13:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok, nem lesz akkor kép? nagyon kár :(,huu hát jó sokáig kell sütni. Nekem gáztűzhelyem van akkor azzal kb 1,5 ? :(
2009. jún. 4. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!