Most raktam sütőbe kicsi oldalbordákat, kell alá víz? és hány fokon meddig kell lefedne sütni?
Figyelt kérdés
alá nem kell vizet öntenem???
a hőfok a sütőmön 1-8-as számozás, jelenleg 5,5-re tettem be víz nélkül lefedve.
saccolni sem tudok hány fok lehet.
legnagyobb 240 szokott lenni?
akkor kb 150-en vagyok most.
meddig kell lefedve sütni?
meg kell szúrogatni?
help!!!
2011. máj. 24. 18:02
1/5 anonim válasza:
ha megsóztad nem kell alá víz, enged eleget, takard le fóliával, és hagyd félórát úgy, utána forgasd meg.ne tedd 5-re, elég 4. egy óra elteltével vedd le a fóliát, hagyd pirulni 10 percet
2/5 anonim válasza:
figyelj, ha megsóztad a húst ne tégy alá vizet, takard le alufóliával,süsd 4 -es fokozaton félórát, aztán forgasd meg, takard vissza újabb félórára, akkor vedd le az alufóliát, és piritsd 10 percig
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a sz eddigieket
olajat se öntsek rá?
2011. máj. 24. 18:15
4/5 anonim válasza:
zsírozott tepsibe tedd, vagy egy kis olajat tegyél alá (én zsírt használok)a többit úgy, ahogy magdianyu írta.
5/5 anonim válasza:
még annyit, ha oldalasról van szó, szerintem azért több, mint fél óra. szóval közben nézd meg, és ha már könnyen lejön a csontról, akkor jó. utána fólia nélkül piríthatod.
de serpenyőben, zsírban talán egyszerűbb lenne, mert a fedő emelgetésével ellenőrizheted az állapotát. fedő nélkül abban is lehet pirosra sütnia végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!