Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni feketekagylót és garnélarákot, nem fagyasztottat, olyat amin a héja/páncélja is rajta van.
Rizottót szeretnék csinálni, ahhoz vennék fagyasztott vegyes tenger gyümölcseit, de pár "igazi" kagylót és rákot is tennék majd bele.
A kagylót és a rákot simán főzzem bele a rizottóba, vagy valahogy (hogy?) külön készítsem el őket, és a végén tegyen csak a rizottóba/ra?
Egyszer ettem ilyet étteremben, az a rizottó kicsit paradicsomos volt, és a kagyló és a rákok héjastul voltak benne, de nem tudom, hogy utólag keverték-e vele, vagy együtt főzték a rizzsel...
Remélem tudtok segíteni!
2012. febr. 15. 14:12
1/1 anonim válasza:
Én csak a héjak nélküliről tudok nyilatkozni. Az olyan étel lenne, mint a paella. Szerintem, főzd külön egy ideig a dolgokat, mert különböző idő alatt lesz ehető puhaságú mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!