Mit ronthatok el?
Figyelt kérdés
csináltam ujra pizzát, a tésztát 1,5 óráig kelesztettem radiátor mellett. Szépen feljött, puha kellemes tapintása volt a tésztának. Sűtőt elő melegítettem, max foozaton sült kb 20 percig, de megint csak kemény lett a tésztája. Ha 10 ig van bennt, akkor meg nem sül meg:s lehet a sütő gyenge? Hagyományos gázsütő.2012. febr. 14. 07:48
1/2 anonim válasza:
Talán a liszttel van a gond,én közepes lángon sütöm kb 25 percig és kívül ropogós, belül lágy lesz. Tej, vaj, sima liszt, só, cukor, élesztő van benne, 1 órát kelesztem, sütőpapíron sütöm.
2/2 anonim válasza:
nekem is hagyományos sütőm van, csak a láng nagyságán látom, hogy max, vagy takarék.
legnagyobb lángon előmelegítem legalább 20 percre, de amikor beteszem a pizzát visszaveszek közepesre kb és 20 percig nem nyitok rá. utána, ha kell még 5 percig sütöm erősebb lángon a feltét miatt.
alja ropogós, de tészta finom puha.
én csak fél órát kelesztem meleg helyen, pl a bekapcsolt
sütő fölött a gázra teszem egy vastag deszkán, ruhával letakarva. persze nem főzök mellette:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!