Segítség! Folyós maradt a sajttortám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Recept szerint csináltam:
3 tojás, 9dkg cukor, 25dkg mascarpone, 20dkg tejföl, citromhéj, vanília.
Ehhez kevertem még egy zacskó (20g)zselatint is, ami már régebb óta megvolt. (nem tudom, hogy lejárt e, mert semmi sem volt ráírva magyarul)
Tegnap óta a hűtőben áll, és nem keményedik meg normál állagúra. Tegyem be egy kis időre a fagyasztóba?
2012. febr. 14. 06:39
1/6 anonim válasza:
a recept alapján ez tényleg lágynak tűnik, nem hiszem, hogy meg lehet menteni már
2/6 A kérdező kommentje:
tejóég, nem is sütöttem meg..................
2012. febr. 14. 07:25
3/6 anonim válasza:
miért, ezt sütni kellett volna? én nem hiszem, hogy ez sütős recept. valami más lehet a gond.nagyon kevés benne a szárazanyag, elvileg a zselatinnak kéne összetartani hűtőben természetesen.
4/6 anonim válasza:
ó, hogy süsd meg...
én már azt hittem, megsütötted :D
5/6 A kérdező kommentje:
megsütöttem, sikerült!!!!:D:D
2012. febr. 14. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!