Ebből mit készíthetek ha csak olajsütő áll a rendelkezésemre?
Pár napja olajon megpároltam darált húst ,majd mélyhűtőbe tettem, hogy majd ebből később milánóit készítsek. Nos, sikerült a rántani való hús helyett ezt elhoznom otthonról, és most olyan helyen vagyok ahol csak olajsütővel tudok sütni-főzni, gáztűzhely nincs. . Mit készítsek ebből a félig kész darált húsból? Fasírt kilőve. :/
Az olajsütő:
Mivel azt írod, hogy a húst már megpároltad, tehát az nem nyers, ami most eszembe jutott:
- Rakj belőle 2 vékony szelet kenyér közé, és próbáld meg úgy egy kicsit megsütni, vagy:
- A rácsozat közepére hosszú csíkban alufóliára pakold rá a husit és úgy próbáld meg átsütni. A csík széle mellett még felszáll a meleg, és a teje is sülni fog (remélhetőleg)
- TV-ben láttam, hogy a sütni való, töltött húsokat fűszerezés után alufólia csíkokba rakták, a széleit körben összecsavarták, és lábasban, bő forró zsírban sütötték. Ezt én is kipróbáltam, 20 perc sütés után készen volt a finom husi. Talán ezzel a módszerrel is próbálkozhatsz.
ha nem is fasírtot, de valamilyen fűszeres húsgombócot, vagy kolbászkákat tudsz sütni belőle.
más lehetőséget nem látok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!