Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire hasznos dolog az...

Mennyire hasznos dolog az olajsütő? Miért jó/nem jó?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért jó, mert nem fröcsköl szanaszét az olaj, gyorsabban készülnek el benne az ételek.

De én nem szeretem használni, sok olaj kell bele, nehéz kitisztítani használat után. Legalábbis az enyémet szét kell szedni, hogy minden részét el lehessen tökéletesen mosni.

2009. nov. 28. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Eleve egészségtelen ennyi olajban sütni bármit is, másrészt sokkal rosszabb, mert sajnálsz mindíg annyi friss olajat belerakni, és igy fáradtolajban sütsz vele, ami rákkeltő.
2009. nov. 28. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A mi sütőnk olaj leeresztős és van hozzá egy szűrő is. Sütés után leszűröm és a tiszta megmaradt olajat még egyszer felhasználom többször nem. Egyeneletesen sülnek át az ételek, nem ég oda, és nem fröcsköl az olaj. És nem büdös az egész lakás tőle még napokig. Én elégedett vagyok vele. Csak ezzel sütöm a rántott dolgokat és a sült krumplit. És az enyémen digitális óra is van. Nyugodtan csinálhatom a dolgomat amíg sül az étel. Amikor lejár a sütési idő, csipog az óra. Egyszóval én szeretem.
2009. nov. 28. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
azért jó mert SZABÁLYOZHATÓ A HŐMÉRSÉKLET és mivel mély, egyenletesen át lehet benne sütni mindent... a többi részletkérdés
2010. ápr. 5. 03:23
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
sok olaj kell bele, de ezzel a sok olajjal 6x-12x süthetsz.... utána elég lecserélni újra
2010. ápr. 5. 03:24
 6/6 anonim ***** válasza:
az olaj meg csak a felületén marad meg, ha lecsöpögteted nem lesz benne több a kaján mint a tefal actifryban sült után, álomvilágban éltek, honnan veszitek ezeket a marhaságokat???.....
2010. ápr. 5. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!