Ki ismeri ezt a receptet? Kókuszos-kekszes süti
Figyelt kérdés
Sajnos elhagytam a receptet. Valahogy úgy készül, hogy vajat cukrot olvasztunk, kókusz bele, és kekszdarabok bele a végén. Mindez egy őzgerincformában. Valaki tudja a pontos arányokat? Olyan finom és gyors süti volt2012. febr. 10. 11:55
1/4 anonim válasza:
mindmegette.hu
nosalty.hu
Ezeken keresgélj.
2/4 anonim válasza:
A receptet nem ismerem, de ötletem lenne, hogyan készíteném én el.
pl.1 csomag Ráma margarint 15 deka cukorral, egy vaniliás cukorral 2 egész tojással 1 vaniliás vagy tejszínes pudingporral, ízlés szerint, talán 10 deka kókuszreszelékkel (de, lehet többel...)gőz fölött sűrűre főznék. ebbe a masszába tennék összetört kekszet, talán 20 dekát, és az egészet vizes folpackkal kibélelt őzgerinc formába önteném.jól kifagyasztva (legalább egy éjen át)másnap szeletelném.
Most, hogy ezt kitaláltam, a hét végén lehet , hogy megcsinálom:)
4/4 A kérdező kommentje:
Kakaó nincs benne
Csak kókusz
Lehet hogy kakaó helyett kókusz van benne
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2012. febr. 12. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!