Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogy csinálja a Paradicsoml...

Ki hogy csinálja a Paradicsomlevest? Én még nem csináltam

Figyelt kérdés
Mindenki másképp csinálja , az interneten is sok képpen van.
2009. jún. 2. 13:18
 1/4 anonim válasza:

Csinálsz egy egyszerű rántást (világos),teszel bele pirospaprikát, utána beleöntöd a cukros, pici sós paradicsom pürét és felöntöd vizzel.

Forrás után én pici nokedlikat szaggatok bele de lehet bármilyen tésztát vagy tarhonyát belefőzni.

2009. jún. 2. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

2 dl paradicsompürét kikeverem, vízzel felöntöm, megsózom, hozzáadoma felkockázott hagymát és a zellerzöldet. világos rántást csinálok hozzá. majd teszek bele tésztát és még 5 percig főzöm...

azután pedig az asztalon rajta hagyom a tetejét az edénynek is 2-3 percig, had "dagadjon" a tészta :D

2009. jún. 2. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
1,5 liter paradicsom lébe beledobsz 1 fej vörös hagymát (elnegyedelve), dobsz még bele 1 szár lestyánt. Pár percig forralod és máris kész. Esetleg főzhetsz bele ppl. betű tésztát, ízesítheted cukorral ízlés szerint.
2009. jún. 3. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
1 liter 100%-os natúr paradicsomléhez (dobozos üdítők közt találni)teszek fél kávéskanálnyi sót, egy evőkanálnyi cukrot, bazsalikomot, oreganot, összeforralom, és betűtésztát főzök bele. Istenifinom!
2009. jún. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!