1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy inkább a tepsiddel van baj - nekem is van egy, amiben nem szoktam sütni, mert beleég... Más ötletem nincs. Vagy minden tepsid esetében leég?
2/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy túl kicsi a láng, és az alja leég, mire átsül.
Általánosságban alufóliával kell kibélelni a sütő alját /esetleg tetőcseréppel, de azt nehezebb beszerezni/, mert a mai sütők lángelosztása szar.
4/6 anonim válasza:
Vagy nagyobb lángon kéne sütnöd.
Vagy rosszul vannak bekalibrálva a fúvókák -> gázszerelő megoldja.
Vagy egyszerűen menthetetlenül vacak a tűzhelyed.
5/6 anonim válasza:
Sajnos a gázsütők nem valami hatásosak.Főzni gázégőn kiválóan lehet, de a gázsütők hatékonysága messze elmarad a légkeveréses elektromos sütőéktől.Ha legközelebb tűzhelyet veszel akkor kombit vegyél , a sütője elektromos légkeveréses , a főző része pedig gázos.
6/6 anonim válasza:
Bocsánat, de 2.5-3 kW????? Az mire megsül bármi, elvisz 500 Ft-ot!
Én most a gázra fizetek 3-5 ezret, és majdnem mindennap használom. Kizárt, hogy ennél ne lenne drágább a villany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!