Tokhalból lehet pörköltett csinálni?
persze, hogy lehet. igan nem olyan, mint egy harcsapaprikás , de nem lehetetlen. a lényeg, hogy készíts
egy jó dús pörkölalapot,a hagymát teljesen főzd szét mielőtt megszórod minőségi pirospaprikával. ugyanúgy fűszerezd, mint a rendes pörköltet, egy kis őrölt kömény, csipet bors, ha van egy kis lecsó, de nagyon minimális.
ha ez a jó kis alap kész, akkor tedd bele a kiengedett feldarabolt halat, annyi vizet adj hozzá, hogy éppen ellepje, de maradjon szószos sűrű a szaft. csak egyszer keverd át, nagyon lasssú tűzön rövid ideig főzd. közben csak rázogasd az edényt. hamar kész lesz. egy mokkacukrot is tégy bele, ettől nagyon kellemes lesz a szaft íze,összeboronálja az ízeket.
túróscsuszával tálalhatod is.
jó étvágyat:)
Egyetértek az előttem szólóval, de valahogy én jobban kultiválom a pörköltet marhának az lábszárából, vagy nyakából.
Bocs!
én is, de , mint pecásfeleségnek, néha egy jó halpaprikást is kell remekelnem. előrebocsátottam, hogy nem olyan, mint harcsából, főleg angolnából, de más halfajtából is kivitelezhető.
remélem a kérdezőnek is sikerült egy azért egy megfelelőt
készítenie:))
óh, nagyon örülök neki, hogy nem írtam marhaságot, bár a tejfölt kifeljtettem belőle, de gondolom ez ízlés dolga.
én mellé szoktam kínálni, hátha valaki úgy szereti.
gratulálok a finom vacsorához:)
üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!