Nem lett finom a krumplifőzelék. Mit ronthattam el?
Ezt a receptet használtam: [link]
Nem egy bonyolult dolog, bár még csak most tanulok főzni, de ennek azért sikerülnie kellett volna. Utólag elolvasva se tudom, mi volt a baj. Az állaga is rendben volt.
:(
"zárójelben írom, hogy a férjeknek fogalmuk sincs, hogy mitől finom egy étel. nem kell mindent az orrukra kötni, hogy mivel, hogyan ízesítettünk. nekik a végeredmény a fontos. ha kérnek még, vagy kitörlik a tányért, akkor nagyon nem rontottuk el a főztünket...:))"
Ne általánosíts -bár a legtöbb férjre igaz- , én speciel jobban főzök, mint a párom.
Úgy szoktam csinálni, hogy a hagyma mellé beteszem a babérlevelet is és így dinsztelem, majd ráteszem a kockára vágott krumplit és ezt is átsütögetem a hagymás olajon, ettől nagyon finom ízt kap. Felengedem annyi vízzel, hogy jól ellepje és puhára főzöm, persze sót is teszek bele. Ha puha csinálok egy tejfölös lisztes habarást és ezzel felfőzöm. Tehát az én főzelékem fehér színű és nagyon jóízű.
Feltétként /mi nem eszünk húst/ négybe vágott kemény tojást teszünk bele. Próbáld ki megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!