Kinder Maxi King recept? A többi lent!
Nekem a google chrome viszonylag érthetően lefordította, kis logikával össze lehet rakni az egészet: egyébként horvát :)
Most sajnos nincs időm átírni és ide tenni, de ha kb. 1 óra múlva sem lesz meg, szívesen megteszem :)
nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy!!:) de én barom ott van ahogy megnyitom a googléban h "oldal lefordítása" és már le is fordította..én nagyon hülye vagyok, és már fáradt:D itt szenvedek!!!
tehát akinek kell..az így csinálja!!:)
Igen, én is így fordítottam le :)
Azért aki lustább, annak bemásolom az általam kreált közérthetőbb verziót is (muszáj volt időt szakítanom rá :D)
Hozzávalók
krém
0,5l krémtejszín
1 evőkanál méz
1 evőkanál karamell
1 evőkanál tejpor
1 evőkanál vaníliás cukor
1 tasak zselatinpor
karamella
200g cukor
200 ml tejszín
2 evőkanál víz
20 g margarin
késhegynyi só
csokoládéöntet
200 g tejcsokoládé
100 g étcsokoládé
50 g margarin
néhány csepp olaj
amivel megszórjuk
4 evőkanál apróra vágott mogyoró
4 evőkanál finomra őrölt mandula
5 evőkanál őrölt kukoricapehely
1, készítsünk karamellt (kb 3 perc főzés)
2, felverjük a tejszínt, és lassan hozzáadjuk a többi hozzávalót. Flemelegítjük a zselatint, majd langyosan azt is hozzáadjuk.
3, a fele krémet egyenletesen sütőpapírral bevont tepsibe kenjük, a másik felét másik tepsibe, majd tegyük hűtőszekrénybe.
4, amikor a krém besűrűsödik, bevonjuk a kihűlt (de nem teljesen megkeményedett) karamellel, majd fedjük le a másik tejszínkrémmel, és húzzuk le róla a papírt.
5, fagyasztóban tároljuk, majd vágjuk kockákra, és formáljunk belőlük ellipszist.
6, az ellipsziseket vonjuk be olvasztott csokoládéval, és megszórjuk a mogyoróval, mandulával, kukoricapehellyel.
Ugyanezt tesszük a hátoldalával is.
7, hűtsük le.
Én pedig köszönöm ezt a szuper receptet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!